حمل و نقل دریاییکشتی فله

حمل و نقل دریایی به کویت

ارسال بار به کویت

کویت دارای مرز مشترک زمینی با عربستان سعودی و عراق بوده و دارای مرز آبی با کشورهای ایران ، کویت ، عربستان و امارات متحده عربی است . این کشور به طور مرتب به عنوان ثروتمندترین کشور جهان (از نظر سرانه تولید ناخالص داخلی) رتبه بندی می شود .

از انجایی که کویت به تازگی نیازها و قوانین مربوط به ویزا (VISA) خود را راحت کرده است ، اکنون یکی از بهترین کشورهای منطقه است که به نوبه خود باعث تحریک شهروندان بیشتری برای ورود و مهاجرت به این کشور می شود و به همین دلیل افراد زیادی کشور کویت را به عنوان مقصد مهاجرت برای ادامه زندگی و کار انتخاب می کنند و لازم است وسایل و خرده بار خود را به این کشور ارسال نمایید .

نوشته های مشابه

کشور کویت یکی از همسایه ی جنوب غربی ایران است که با بیش از 6 میلیون نفر جمعیت یکی از بازارهای در دسترس و با پتانسیل بالای صادراتی برای ایران به شمار می رود. به دلیل شرایط اقلیمی خشک این کشور, عملا کشاورزی در این کشور انجام نمی گیرد و اقتصاد آن متکی به نفت است. صنعت حمل و نقل در کشور کویت پیشرفته است و یک شرکت مجرب حمل و نقل دریایی به کویت خوب می‌تواند کار شما را برای صادرات به این کشور آسان نمایید.
بسیاری از بخش های حمل بار به کویت مربوط به صنایع غذایی و کشاورزی خواهد بود و این می تواند بازار خوبی برای تاجران در این زمینه محسوب شود، در واقع تنها کمتر از یک درصد محصولات تولید شده در کویت به کشاورزی و محصولات غذایی مرتبط است که بیشترین آن را محصولات دریایی تشکیل می دهد. پس عملا با کمی اغراق می توان گفت که کویت از نظر غذایی به طور کامل یک مصرف کننده در جهان محسوب می شود و بازار خوبی برای انواع صادرکنندگان این حوزه ایجاد کرده است.

در ادامه این بخش با ما همراه باشید و اطلاعات مفیدی در رابطه با ارسال بار به کویت و هزینه های حمل بار به کویت کسب کنید.

شرکت حمل و نقل دریایی به کویت

برای حمل دریایی به کویت معمولا از کشتی های باری و کوچک استفاده می شود . اگرچه کشتی‌های کانتینری سرعت کمتری نسبت به هواپیماهای باری دارند ، اما اگر حمل دریایی به کویت را انتخاب کردید لازم است حرکت خود را از قبل برنامه ریزی کنید تا با مشکلی در این زمینه مواجه نشوید و در زمان مناسب و مورد نظر خود ، کالا و محموله خود را در کویت تحویل بگیرید .
بنادر مهم کویت به نام‌های بندر الاحمدی، بندر شعیبه، بندر شویخ، بندر الزور، بندر دوحه، بندر عبدالله می‌باشد. صنعت حمل و نقل دریایی در کویت بسیار پیشرفته است. این کشور یکی از مهم‌ترین صادرکننده گان نفتی به شمار می‌رود. از طرفی این کشور یکی از مصرف کننده کالای ایرانی بخصوص مواد غذایی است. از این رو همواره کشتی‌های فله کوچک و بزرگ در بنادر مابین ایران و کویت در رفت و امد هستند.
حمل دریایی بارنش با ارائه انواع کشتی فله کوچک و بزرگ از بنادر خرمشهر، بندرلنگه و بندر امام خمینی می‌تواند پایین ترین نرخ حمل دریایی به کویت را به شما ارائه دهد.
بارنش با داشتن قراردادهای طولانی مدت با بروکرهای کشتی فله بهترین قیمت و خدمات دریایی کشتی‌های فله بر جنوب را به شما ارائه می‌دهد.
در هنگام حمل دریایی به کویت می توانید یکی از گزینه های FCL یا LCL را انتخاب کنید .

ارسال بار با کشتی به روش FCL : یعنی اینکه محموله و بار شما در یک کانتیر کامل حمل خواهد شد

حمل بار به تمام کشور ها شماره تماس : 09151060970

ارسال بار با کشتی با روش LCL : یعنی که محموله و بار شما در کنار چندین محموله دیگر در یک کانتینر بسته بندی می شوند

تحویل کالاهایی که به روش LCL بسته بندی شدن نسبت به محموله FCL به زمان بیشتری نیاز دارد . خطر آسیب و جابجایی نادرست محموله و بار با LCL معمولا بیشتر است و هزینه LCL در هر متر مکعب نیز بیشتر خواهد بود . بنابراین از آنجایی که نرخ حمل و نقل برای FCL کمتر است ، ممکن است برای حمل دریایی به کویت ، ترجیح دهید محموله شما در یک کانتیر کامل حمل شود ، حتی اگر کالاهای شما یک کانتینر را به طور کامل پر نکند .

تشریفات گمرکی در کویت
تشریفات گمرکی در کویت معمولا کمی پیچیده و سخت است اما اگر با تیم تخصصی در زمینه حمل و نقل بین المللی همکاری کنید این روند برای شما آسان خواهد شد و تیم تخصصی در تمام مدت به شما کمک می‌کنند .

شما باید یک پکینگ لیست کامل و دقیق از هر آنچه که به کویت ارسال کردید ، تهیه کنید . زیرا مقامات گمرک از نظر جسمی کانتینر شما را بازرسی می کنند ، بنابراین بسیار مهم است که موجودی شما صادقانه باشد .

علاوه بر این به شما اجازه داده می شود کالاهای خانگی و لوازم شخصی خود را بدون پرداخت مالیات به کویت وارد کنید ، اما کالاها باید مورد استفاده قرار گیرند و باید ویزای اقامت معتبر نیز داشته باشید . در غیر این صورت باید ۵ درصد از ارزش کالا و محموله را به عنوان عوارض گمرک پرداخت کنید .

حمل دریایی بار به کویت
بنادر کویت از حیث کارایی

بندر الاحمدی: بندر الاحمدی بزرگترین بندر نفتی کویت است که دارای چهار لنگرگاه است. اسکله شمالی بندر الاحمدی می‌تواند هم برای صادرات نفت خام و هم فراورده‌های پالایش شده مورد استفاده قرار گیرد.
بندر شعیبه: دومین بندر بزرگ کویت، شعیبه است. دارای لنگرگاه‌های ویژه کالاهای بازرگانی، کانتینر و لنگرگاه ویژه فراورده‌های نفتی است که به دست سازمان ملی نفت کویت اداره می‌گردد.
بندر الزور: بندر الزور (میناء المسعود) چهارمین بندر نفتی کویت است که صادرات نفت منطقه بیطرف یا مقسومه را انجام می‌دهد.
بندر شویخ: این بندر قدیمی‌ترین بندر بازرگانی کویت است که می‌تواند کشتی‌های گوناگون با آبخور ۵/۷ متر را در هر زمان و با آبخور ۵/۹ متر را فقط در وضعیت بیشینه مد آب بپذیرد.
بندر عبدالله: جهت صادرات فراورده‌های نفتی پالایشگاه میناء عبدالله ساخته شد که دارای دو اسکله در عمق دو مایلی کرانه دریا است.
بندر دوحه: برای قایقها و لنجهای باری ساحلی که بین کشورهای منطقه خلیج پارس کالاهای سبک جابجا می‌نمودند، ساخته شد. عمق آب در آن به ۳/۴ متر می‌رسد.

هزینه حمل بار به کویت | هزینه ارسال بار به کویت

هزینه حمل بار به کویت به حجم و وزن بار یا محموله و انتخاب بین حمل بار هوایی و دریایی بستگی دارد . مثلا برای ارسال محموله های کوچک و با ارزش بهترین پیشنهاد استفاده از حمل بار هوایی یا فریت بار است اما برای محموله های بزرگتر ، حمل و نقل دریایی با زمان حمل و نقل طولانی تر ، ارزش بهتری دارد .

ارسال کالاهای پر طرفدار به کویت
صادرات عسل به کویت

در نظر داشته باشید که جهت صادرات عسل به کویت شما نیاز به یک بازاریابی قوی در این کشور دارید. در واقع داشتن یک بازاریابی خوب و حرفه ای می تواند مشتریان و خریداران فراوانی را به سمت شما جذب کند؛ پس اولین قدم شما جهت صادرات عسل به کویت بازاریابی و پیدا کردن مشتری است. البته قبل از هر چیزی اقدام برای دریافت گواهینامه ‌های استاندارد، گواهی بهداشت، گواهی سازمان غذا و دارو و تاییدیه‌ های ارزش تغذیه ‌ای عسل، الزامی است. همچنین بعد از دریافت مجوزها و سپری کردن مراحل بازاریابی، مراحلی مانند صدور پیش فاکتور، تهیه و بسته بندی محصول، تعیین تعرفه گمرکی، حمل کالا تا گمرک، عقد قرارداد حمل و بیمه کالا، گرفتن گواهی‌ نامه بازرسی، صدور فاکتور و اخذ گواهی مبدا، بیمه کردن محصول تا مقصد و ارسال کالا به ترتیب انجام می شود. البته این مراحل برای صادرات به کویت به نسبت صادرات به کشورهای اروپایی بسیار سریع تر انجام می‌شود. در کنار تمامی مجوزها و مراحل ذکر شده، کارت بازرگانی یکی از مهمترین مدرکی مورد نیاز جهت انجام مبادلات تجاری است؛ در واقع بدون کارت بازرگانی، هیچ تاجری نمی تواند فعالیت تجاری خود را انجام دهد.
نکته حائز اهمیت این است که فرستاد یک کیلو، یک تن و حتی یک کشتی عسل فرقی برای مدارک مورد نیاز جهت ارسال نمی‌کند. تمام موارد و گواهی‌های لازم و ذکر شده در بالا برای ارسال عسل به کویت لازم و ضروری است.

صادرات میوه به کوی

گرما و شرجی بودن کویت سبب خراب شدن سریع میوه می‌شود. شرکت ارسال کننده بار نقش مهمی برای ارسال سریع و کم خطر کالای شما ایفا می‌کند. بارنش با داشتن نمایندگان مجرب در بنادر جنوبی کالای شما در سریع‌ترین زمان ممکن به مقصد می‌رسانند.
نکته مهم برای ارسال بارمیوه به کویت داشتن برچسب عربی بری روی هرجعبه است. این کار سبب جلوگیری باز شد بار در بندر و اتلاف وقت یا خرابی میوه می‌شود.

حمل بار به تمام کشور ها شماره تماس : 09151060970

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حمل بار به تمام کشور ها شماره تماس : 09151060970

دکمه بازگشت به بالا